Pagina de Facebook - https://www.facebook.com/www.casafashion.ro Casafashion.ro-Lenjerie de pat la preturi foarte bune

Informatii Livrare

Livrarea pe teritoriul Romaniei se face cu un curier partener. 

Costul transportului pentru comenzile efectuate oriunde pe teritoriul Romaniei este de 20 lei/colet, dar poate varia in functie de greutate (pentru comenzile care depasesc 5 Kg. se pot adauga anumite taxe).

Termenul de livrare a comenzilor este in mod normal de 48 de ore de la expedierea comenzii. Comenzile plasate pana in ora 13.00 se vor trimite in aceeasi zi lucratoare, iar comenzile plasate dupa ora 13.00 se vor trimite a doua zi lucratoare. Comenzile plasate in ziua de vineri dupa ora 13.00 se vor expedia luni, prima zi lucratoare 

De asemenea in perioada sărbătorilor, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă. Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea, în nici o circumstanță, a răspunderii noastre.

Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam comenzi si livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.